SO216

Produs nou

Ceai de fructe bio Semineu 100g Sonnentor

Lei 19.5

-5%

Lei 18.5

Pret Redus!

Ceai fructe Semineu bio 100g Sonnentor

Afară e frig de îngheață apele, dar noi suntem în flăcări cu acest ceai. Fructele și mirodeniile adăugate transformă ceaiul într-un punch delicios. Intră în casă, jos căciula, focul aprins în şemineu şi înveleşte-te cu o plapumă! Procedează la fel ca şi Moş Crăciun şi bucură-te de Zilele Sfinte cu o ceaşcă de ceai cald!

Fie cu un gust mai intens sau mai ușor SONNENTOR oferă acum o varietate bogată de ceaiuri de fructe 100% Ecologice, certificate și controlate. Toate fructele folosite sunt culese manual garantând astfel calitatea superioară și nu în ultimul rând păstrarea locurilor de muncă.

Bine de știut: Baza ceaiurilor de fructe SONNENTOR este Măceșul cules din pădurile bogate ale Transilvaniei chiar de fermierul nostru!

O plăcere pură în formă lichidă!

Ingrediente: măceşe, 20% bucăţele de măr, hibiscus, bucăţele de coaja de portocală, scorţişoară şi esenţa de portocale şi vanilie. Ingrediente din agricultura ecologica

Cod: SO216

Brand: SONNENTOR

Reviews

Gradul de multumire 
2019-07-09
recomand Sonnentor

Felicitari pentru ce ati realizat ! Sunt o mare consumatoare de produse Sonnentor. Imi place diversitatea, calitatea, modul de prezentare !!! Recomand Sonnentor

  Write your review!

  Write a review

  Ceai de fructe bio Semineu 100g Sonnentor

  Ceai de fructe bio Semineu 100g Sonnentor

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: