RX139

Produs nou

Ulei pentru pielea capului si masaj cu tei si extract de ovaz 250ml Bebe Drag VivaNatura

Lei 62.5

-5%

Lei 59.4

Pret Redus!

Ulei pentru pielea capului si masaj cu tei si extract de ovaz 250ml Bebe Drag VivaNatura

Este recomandat pentru crustele de pe cap, dar poate fi folosit cu succes pentru ingrijirea si emolierea pielii de pe tot corpul. Textura sa usoara si placuta se absoarbe repede in piele si asigura o senzatie imediata de emoliere, lasand un film protector pe zona folosita.
Pentru toate tipurile de piele sensibila. Poate ajuta intreaga familie.

Extractul de ovaz este bogat in avenanthramide naturale ce reduc vizibil roseata pielii. Actioneaza ca un agent protector al pielii, are un nivel inalt de penetrare a stratului superior al pielii si se absoarbe cu usurinta.

Uleiul de samburi de struguri patrunde rapid in piele, are proprietati emoliente, nutritive, hidratante si contribuie la formarea unui film protector cutanat ce nu lasa sa iasa apa din tesut.

Uleiul de soia are un continut bogat de antioxidanti puternici precum vitaminele E, K si acizi grasi care previn deshidratarea;
ajuta la regenerarea pielii si se absoarbe complet.

Bisabololul reduce roseata si disconfortul, compatibil cu pielea sensibila a bebelusului, sustine repararea pielii.

Mod de folosire: Uleiul se toarna in palma sau direct pe pielea bebelusului si se maseaza usor pentru a emolia si calma pielea si scalpul.
Se aplica pe pielea curatata in prealabil cu un produs de igiena Bebe Drag si uscata cu grija. Poate fi utilizat pentru nou nascuti, cu exceptia prematurilor.

Ingrediente: Glycine soja oil (ulei de soia), Vitis vinifera seed oil (ulei de sâmburi de struguri), Caprylic / Capric triglyceride (natural origin), Olea europaea fruit oil (ulei de măsline), Avena sativa kernel oil (natural), Ricinus communis seed oil (ulei de ricin), Tocopherol – Vitamina E (naturală), Hydrogenated ethylhexyl olivate (and) Hydrogenated olive oil unsaponifiables (natural), Bisabolol, Parfum, Althaea officinalis leaf extract (nalbă mare), Salix alba leaf extract (salcie), Symphytum officinale extract (tătăneasă), Tilia vulgaris flower extract (tei), Chamomilla recutita flower extract (musetel), Salvia officinalis extract (salvie), Vanilla planifolia bean extract (vanilie), Boswellia serrata extract, Glycerin (glicerină), Equisetum arvense extract (coada calului), Plantago lanceolata leaf extract (pătlagină), Echinacea angustifolia extract (echinaceea), Rosmarinus officinallis extract (rozmarin), Calendula officinalis extract (gălbenele), Curcuma longa root extract (turmeric).

Cod: RX139

Brand: VIVANATURA

Reviews

Write a review

Ulei pentru pielea capului si masaj cu tei si extract de ovaz 250ml Bebe Drag VivaNatura

Ulei pentru pielea capului si masaj cu tei si extract de ovaz 250ml Bebe Drag VivaNatura

30 other products in the same category: