OK94

Produs nou

Protej slip ambalate individual din bumbac organic 20 buc Laurella Bio Cotton

Lei 12.0

-5%

Lei 11.4

Pret Redus!

Protej slip ambalate individual din bumbac organic 20 buc Laurella Bio Cotton

Bucură-te de senzația delicată de bumbac pe pielea ta cu Protej Slip Laurella BIO Cotton. Aceste protej slip sunt ambalate individual pentru a-ți asigura prospețimea și comoditatea de neegalat pe parcursul întregii zile.

Ce Face Diferența? Absorbantele Laurella se remarcă prin calitatea superioară și atenția noastră la detalii. Stratul superior, cel care vine în contact direct cu pielea ta, este realizat din BioCotton, un produs patentat din bumbac organic certificat. Cu tehnologii eficiente și inovatoare care exclud cu desăvârșire folosirea componentelor chimice, acest strat asigură senzația de uscat și confort pe care o meriți.

Miezul (Stratul Interior) al Protej Slip Laurella BIO Cotton este creat din pulpa naturală de celuloză, cunoscută pentru capacitatea sa mare de absorbție. Astfel, poți fi sigură că vei avea parte de protecție și prospețime pentru mai mult timp.

Forma anatomică a acestor protej slip se adaptează perfect corpului tău, oferindu-ți libertate maximă de mișcare. Acestea sunt ideale pentru utilizarea zilnică și sunt, de asemenea, potrivite pentru mici scurgeri menstruale.

Beneficiile absorbantelor intime Laurella BIO Cotton sunt multiple. Sunt hipoalergenice și permit pielii tale să respire. Au un pH neutru și mențin echilibrul florei vaginale, contribuind la sănătatea ta intimă. Prin comparație, absorbantele convenționale realizate în cea mai mare parte din plastic pot crește riscul de alergii și iritații. 

Utilizarea zilnică sau în timpul menstruației a produselor de igienă intimă din bumbac organic reduce, de asemenea, riscul apariției infecțiilor bacteriene sau fungice. Aceste produse nu conțin clor, nu sunt fabricate din plastic și nu afectează flora vaginală, oferindu-ți o alegere mai sănătoasă și mai ecologică.

Alege Protej Slip Laurella BIO Cotton pentru a experimenta confortul și prospețimea pe care numai bumbacul organic îl poate oferi. Te invităm să faci o alegere responsabilă pentru igiena ta intimă și pentru mediul înconjurător.

Cod: OK94

Brand: LAURELLA BIO COTTON

Reviews

Write a review

Protej slip ambalate individual din bumbac organic 20 buc Laurella Bio Cotton

Protej slip ambalate individual din bumbac organic 20 buc Laurella Bio Cotton

30 other products in the same category: