BR68

Produs nou

Pasta de dinti organica cu menta creata (Spearmint) 140g Dr Bronner

Lei 50.0

-5%

Lei 47.5

Pret Redus!

Pasta de dinti organica cu menta creata (Spearmint) 140g Dr Bronner

Ajuta la albirea dintilor, reducerea placii bacteriene si improspateaza respiratia!

Pasta de dinți Dr. Bronner’s Spearmint are un caracter dominat de intensitatea aromei sale de mentă. Datorată uleiului de mentă organică și cristalelor de mentol organic, aceasta îndeplinește și funcții practice, precum stimularea gingiilor și menținerea unei respirații proaspete. Formula sa simplă și eficientă conține 70% ingrediente organice pe care fiecare dintre noi le putem recunoaște și în care fiecare dintre noi putem avea încredere.

Fără fluor și SLS, pasta de dinți produce o cantitate moderată de spumă, fără a compromite eficacitatea curățării dinților, și folosește cristalele de mentol organic pentru senzația de prospețime. Capacitățile sale de curățare sunt sporite de pudra de cocos organic și de uleiul de cocos organic și fair trade, agenți activi în îndepărtarea plăcii dentare și în procesul de albire a dinților. Sucul de aloe organic conținut are rolul de a îngriji gingiile. Aceasta este pasta de dinți Dr. Bronner’s, vegană, cruelty free, fără coloranți sau arome artificiale, fără caragenan, agenți de conservare, de spumare sau îndulcitori.

Mod de folosire: Pentru o curățare optimă și pentru a susține reducerea plăcii dentare și întreține albirea dinților, se periază dinții de două ori pe zi și se folosește, apoi, ață dentară. Întreaga cavitate bucală va rămâne împrospătată și imaculată.

ARE GRIJA DE TINE SI DE MEDIU!

Este 70% organica – ceea ce inseamna ca este facuta din ingrediente care nu au fost modificate genetic, nu se folosesc ingrediente chimice pentru a procesa plantele, nu se folosesc pesticide si insecticide pentru indepartarea daunatorilor.

Face putina spuma – dar, cantitatea de spuma nu indica puterea de curatare a produsului si nu il ajuta sa “lucreze” mai bine.

Nu contine SLS – Sodium Lauryl Sulfate – acest ingredient, desi poate produce iritatii, este adaugat in compozitie pentru calitatea sa de a produce spuma. Lipsa SLS duce la o cantitate mai mica de spuma, insa dintii raman curati, iar aroma de menta ofera senzatia de prospetime.

Nu contine Fluor – expunerea la fluor duce la decolorarea dintilor si a petelor permanente pe suprafata acestora. Expunerea la fluor poate avea efecte negative, mai ales in cazul copiilor.

Gustul este diferit – pasta de dinti de la Dr. Bronner’s contine doar uleiuri esentiale, al caror gust este diferit de aromele sintetice. Este mai intens si poate dura o perioada pana va acomodati cu el. Dati-i o sansa, merita!

Sugestii de utilizare: Pentru albirea dintilor si reducerea placii bacteriene, este indicat sa va periati dintii de 2 ori pe zi!

INGREDIENTE: Glicerină organică*, Apă, Silică, Silică hidratată, Carbonat de calciu, Gumă xantan, Bicarbonat de sodiu (praf de copt), Potassium cocoate (ulei de cocos saponificat**‡), ulei de mentha viridis organică (ulei de mentă creată – spearmint*), Sulfat de sodiu, Pudră de cocos nucifera (faină de cocos*), Acid citric, Extract din frunze/tulpină de stevia rebaudiana*, Suc din frunze de aloe barbadensis organic*, Tocoferol (vitamina E), Ulei de cocos nucifera organic (ulei de cocos*‡), Mentol*, Ulei din semințe de floarea soarelui, Ulei de limonene◊.

Conține Mentol și Eucaliptol

* INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC
‡ INGREDIENTE CERTIFICATE FAIR TRADE
◊ ULEIURI ESENTIALE PURE

Cod: BR68

Brand: Dr Bronner

Reviews

Write a review

Pasta de dinti organica cu menta creata (Spearmint) 140g Dr Bronner

Pasta de dinti organica cu menta creata (Spearmint) 140g Dr Bronner

30 other products in the same category: