EE12

Produs nou

Vopsea naturala pentru oua de Pasti, ecologica 5 culori Nawaro Okonorm

Lei 28.0

-5%

Lei 26.6

Pret Redus!

Vopsea naturala pentru oua de Pasti, ecologica 5 culori Nawaro Okonorm

- fără gluten

- fără nuci

- fără lactoză

- din materii prime sustenabile

Vopsele naturale de ouă pentru colorare în timpul gătitului. Suficient pentru a colora 5 ouă pentru fiecare culoare într-o rundă. Cu fiecare nouă rundă de colorare, culoarea devine mai palidă. Culoarea finală poate diferi între ouă, datorită proprietăților naturale ale cojii oului.

Gătire și vopsire
1.Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil (cu diametrul de aprox. 18 cm), umpleți cu 750 ml apă rece, fără oțet și amestecați culoarea praf.
2.Puneți 5-7 ouă crude cu grijă în apă cu amestecul de colorat. Apa trebuie să acopere complet ouăle și să fie cu aproximativ 1 cm deasupra lor.
3.Aduceți apa la fierbere. În timp ce se încălzește, amestecați ușor vopseaua până când se dispersează.
Culoarea verde creează spumă, care este dispersată în apă prin agitare.
4.Când apa începe să fiarbă, gătiți ouăle încă 5-7 minute.

Intensitatea culorii scade odată cu vopsirea ulterioară.
Culorile naturale reacționează diferit la fiecare ou, astfel încât apar nuanțe de culori diferite. Culoarea se consolidează în timpul răcirii. Culoarea aplicată pe ouă închise la culoare devine mai intensă decât pe ouăle albe.

Vopsea naturala pentru oua, testata Okotest "bine".

Contine 5 plicuri, fiecare pentru cate o culoare: rosu, verde, portocaliu, roz, galben.

Compozitie: culori alimentare identic naturale: curcumina E100, chlorofilina E140, carmin E120. Cu adaos de: sare, zahar.

Cu fiecare culoare se pot vopsi 5-7 oua.

Fabricat in Germania

Produsele OkoNORM îndeplinesc cele mai înalte cerințe de mediu și calitate. Angajamentul și consecvența în dezvoltarea produselor din materii prime regenerabile („nawaro”) au fost recunoscute de revista pentru consumatori ÖKO-TEST drept „foarte bine” sau „bun”. La succesul OkoNORM au contribuit eticheta „spiel gut”, publicațiile în reviste de specialitate și reportaje TV despre produsele și recomandarea clienților. Acest lucru a adus o largă recunoaștere internațională în rândul furnizorilor de creație ecologică.

Din 1997, ökoNORM s-a mutat într-un sat pașnic și curat ecologic Dedeleben din Saxonia-Anhalt și funcționeazp în clădirea fostei fabrici de zahăr. Astăzi, ökoNORM este o mică fabrică inovatoare, dedicată atât oamenilor cât și mediului.

Cod: EE12

Brand: OKONORM BIO

Reviews

Write a review

Vopsea naturala pentru oua de Pasti, ecologica 5 culori Nawaro Okonorm

Vopsea naturala pentru oua de Pasti, ecologica 5 culori Nawaro Okonorm

30 other products in the same category: