DJ01801

Produs nou

Puzzle din lemn Djeco Cifre, de la 2 ani

Lei 90.0

Puzzle din lemn Djeco Cifre, de la 2 ani

Djeco Puzzle din lemn cu 20 piese in forma de cifre si … fluturasi multicolori! Sub cifre sunt ascunse animalute ce abia asteapta sa le descoperi! Si sa nu uiti de fluturasi veseli! Produsul este ambalat in folie transparenta. Cu ajutorul acestui puzzle il poti invata culorile si animalele, pe langa faptul ca cifrele de la 1 la 10 sunt bine reprezentate.

Este un joc recomandat pentru copii incepand de la 2 ani. Este frumos de oferit cadou, practic, util si viu colorat pentru a le atrage atentia micilor aventurieri.

Dezvolta abilitatile de manipulare si capacitatea de recunoastere a obiectelor. Puzzle-ul este un joc cu o valoare educativa foarte mare, fiind eficient in dezvoltarea atentiei si coordonarii vizuo-motorii. Dorinta de finalizare dezvolta la copil rabdarea si usurinta in urmarirea obiectivelor.

Dimensiuni: 30 x 30 x 1 cm. Varsta: de la 2 ani. Confectionat din lemn cu vopsele non-toxice conform reglementarilor EN71 si ASTM. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Cod: DJ01801

Brand: DJECO

Reviews

Write a review

Puzzle din lemn Djeco Cifre, de la 2 ani

Puzzle din lemn Djeco Cifre, de la 2 ani

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

29 other products in the same category: