Categorii

Producători

Lista produse dupa numele producatorului Sendo Concept

Denumirea brandului întruchipează o manifestare a ființei Sendo.


Alegând forma arhaică a termenului ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natură și starea de bine.


Calitatea pe care o merităm cu toții


Sendo înseamnă calitate și profesionalism pentru starea de bine a tuturor. Pentru Sendo, stare de bine înseamnă redescoperirea celor mai profunde rădăcini și a celor mai vechi esențe, cu care deseori pierdem contactul datorită ritmului stresant și agitat al vieților noastre. În produsele Sendo veți găsi cele mai eficiente ingrediente funcționale pe care ni le oferă natura, obținute din esențele plantelor și care ocolesc adaosul agenților sintetici ori de câte ori este posibil.


Diferențierea față de cosmeticele tradiționale se datorează alegerii de a aborda procesele chimice dintr-un unghi verde, prietenos cu mediul și prin respectul pe care ni-l arătăm atât nouă cât și planetei.


Fie că este vorba despre metodele de procesare, despre ambalaje sau despre formulele produselor care conțin un procent ridicat de ingrediente naturale – totul se concentrează pe a oferi produse care au fost concepute pornind de la înțelepciunea tradiției și ghidate de utilizarea inteligentă a tehnologiei.


BIOTEHNOLOGIE - Inovație naturală


Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor.


Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.


RESPECT - Respect înseamnă alegere.
Sendo este alegerea oamenilor care caută starea de bine în adevăratul sens al cuvântului, nu numai pentru ei, ci și pentru mediul în care trăiesc. O abordare cu adevărat holistică în care motivația alegerii vine din respect: respect pentru natură, respect pentru mediul înconjurător și respect pentru noi și ceilalți.


Sendo acționează responsabili pentru bunul mers al planetei și al locuitorilor săi. De aceea se acordă multă antenție la ingredientele folosite, cu intenția de a reduce la minimum impactul asupra mediului, în timp ce se conservă delicatul echilibru natural.


Respect pentru natura: optimizarea procesului de fabricare


Grație tehnologiei utilizate, este dezvoltat un fiotocomplex vegetal fără ca plantele să fie afectate. De fapt, se pot extrage ingrediente funcționale dintr-o mică parte a plantei, ca de exemplu, din frunză. Astfel se evită agricultura intensivă și alterarea echilibrului subsolului și a animalelor care trăiesc în sol. Tot ceea ce produce planta – frunze, flori și fructe – este crescut într-un mediu complet natural organic și din acest motiv este lipsit de contaminanți care ar putea fi absorbiți în mod normal în timpul creșterii și al cultivării. De asemenea, în acest fel sunt reduși și alergenii, care se pot găsi în ingredientele funcționale extrase din plane.


0% INGREDINENTE DE ORIGINE ANIMALĂ - Sendo a decis să adere la programul Cruelty Free and Vegan al PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Produsele nu conțin ingrediente de origine animală.


UN MARE PROCENT DE INGREDIENTE NATURALE - Formulele se realizează cu un mare procent de ingrediente naturale și organice, în combinație cu extracte organice, uleiuri și/sau unturi.
RESPECT PENTRU OAMENI - Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.
0% SLS/SLES - Sulfații SLS și SLES intră în categoria agenților cu potențial iritant asupra pielii: s-au înlocuit cu un agent detergent derivat pe cale naturală (Sodium Coceth Sulfate).


0% parabeni și MIT - S-au înlocuit parabenii și MIT (metilizotiazolinona) cu substanțe alternative care sunt mai delicate cu pielea.


Nichel <1 ppm. Se testează nivelul de nichel (<1 ppm) în toate formulele pentru a proteja și garanta un nivel de tolerabilitate a pielii care este hipersensibilă la acest ingredient.


0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni - Se utilizează numai parfumuri cu formule care reduc riscurile de sensibilizare și sunt eliminați coloranții sintetici.


RESPECT PENTRU MEDIU


Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.
0% SILICONI - S-au eliminat siliconii, substanțele non-biodegradabile care formează o peliculă pe piele împiedicând acțiunea ingredientelor active.
100% FABRICAT ÎN ITALIA


Sendo realizează compoziția și fabricarea produsele în Italia pentru a garanta calitatea și controlul lanțului de producție.
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE - Se spune nu vaselinei și uleiurilor minerale care dăunează mediului înconjurător și se preferă în schimb utilizarea ingredientelor derivate natural care respectă mai mult ecosistemul.
ECOSUSTENABILITATE


AMBALAJE
FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI


Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


AMPRENTA DE CARBON


Prin „amprenta de carbon”, o măsurătoare care exprimă totalul emisiilor de gaze cu efect de seră în CO2e, se poate calcula cantitatea exactă de emisii de CO2 eliberate în timpul ciclului de viață al unui produs (crearea / conversia / producția / transportul / consumul / sfârșitul vieții produsului)); acest lucru permite determinarea acțiunile și pașii de urmat pentru a reduce această amprentă și cantitatea totală de emisii de CO2. Cu toate acestea, există un prag natural sub care nu se poate coborî. De aici vine conceptul de „compensare”, adică posibilitatea de a neutraliza emisiile rămase care nu pot fi reduse. În acest fel, un proces de fabricare poate fi definit drept „neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon”. Scopul Sendo este să măsoare „amprenta de carbon” în timpul procesului de producție, spre a pune la punct toate măsurile necesare reducerii în continuare a impactul asupra mediului, atât prin optimizarea proceselor de producție, cât și prin investiție în procesele de protecție a mediului.


Eley se mândrește în prezent că a devenit o companie cu impact zero, obținând oficial recunoașterea drept companie Carbon Neutral.


Cumpara cosmetice naturale bio Sendo pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu DISCOUNT de 5-10%

Arata produsele in ordine crescatoare
Arata produsele in ordine crescatoare