OB100

Produs nou

Absorbante din bumbac bio pentru incontinenta urinara 20 buc Natracare

Lei 35.5

-5%

Lei 33.7

Pret Redus!

Absorbante din bumbac bio pentru incontinenta urinara 20 buc Natracare

Incontinenta urinara afecteaza femei de toate varstele, mai ales dupa nasterea naturala sau menopauza, si este mai bine sa alegem un produs cat mai natural. Primul produs natural pentru problemele vezicii. De ce sunt recomandate aceste absorbante? Pentru ca materialele sunt naturale, au strat supermoale de bumbac, nu au parfum, plastic sau materiale albite cu clor. Produsele conventionale sunt produse din materiale sintetice si plastic plin de derivati de petroleum.

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac. 

Produsele Natracare sunt in totalitate fara clor (inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena). Produsele nu sunt testate pe animale si sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%). Nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne si scutecele de copii, conventionale, precum si cateva marci "asa zise naturale", folosesc poliacrilat pentru a creste capacitatea de absorbtie a produselor lor. Materialele super absorbante sunt imprastiate intr-un strat moale sau sunt incorporate intr-un strat air-laid comprimat care contine fibra moale, latex, adezivi acrilici si alte tipuri de adezivi. In afara de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indica faptul ca vaporii eliberati de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzeaza iritarea pielii, iar in cazul bebelusilor pot contribui la declansarea astmului. Natracare NU foloseste poliacrilat, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.

De ce absorbante organice si nu absorbante obisnuite? Pentru ca absorbantele obisnuite: - Contin azbest, care are rolul de a prelungi menstruatia

- Sunt albite cu clor, clorul genereaza dioxina, care prezinta in ridicat risc cancerigen

- Contin gelul care contine periculoasa bacterie Candida Albicans

Ce este IAF si cum ne putem proteja?

IAF (Infectia Alergica la Femei) este o afectiune persistenta care nu rapunde la tratamentele conventionale pentru candidoza. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infectie fungica. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mancarimi, scurgeri albe. Ea este generata de o reactie, deseori datorata contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate in majoritatea produselor pentru igiena intima obisnuite. Aceste simptome pot fi ameliorate si, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusiva a produselor pt igiena intima, gen Natracare.

Cod: OB100

Brand: Natracare

Reviews

Gradul de multumire 
2017-07-14
ok

foarte bune si fine. Incomparabile cu marcile din supermarket

  Gradul de multumire 
  2016-09-23
  FELICITARI!!!

  Produse foarte bune atat pentru copii cat si pentru adulti, atentie mare la detalii, darnici cu noii veniti , multumim frumos pentru atentia acordata, va rasplatim cu multa incredere.

   Write your review!

   Write a review

   Absorbante din bumbac bio pentru incontinenta urinara 20 buc Natracare

   Absorbante din bumbac bio pentru incontinenta urinara 20 buc Natracare

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   30 other products in the same category: