RX11

Produs nou

Lampa electrica din cristale de sare de Himalaya Minge de foc Monte Salt Crystal

Lei 125.0

Lampa electrica din cristale de sare de Himalaya Minge de foc Monte Salt Crystal

Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din muntii Himalaya. Acestea isi au originea in timpul preistoric, acum peste 250 milioane de ani.

Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta preistorica. Cristalul de sare Himalaya cuprinde 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic. In timp ce apa din marile preistorice s-a evaporat, sarurile au absorbit razele soarelui. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate in muntii Himalaya. In India si Tibet Himalaya este adorata ca o sfanta.

Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscut si de medicina de astazi. Lampile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina. Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice.

Au capacitatea de a elimina electrosmogul! Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care dauneaza organismului uman. Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn. Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie va alimentati in mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv. In cristale se concentreaza puterea veche de 250 de milioane de ani a marilor preistorice (izvorul vietii terestre!), a muntilor Himalaya, a cristalelor si a spiritualitatii. Si nu in ultimul rand sunt extraordinar de frumoase.

Utilizarea lampii de sare de Himalaya si-a dovedit beneficiile in:

- Tulburari de somn si de concentrare - langa pat, in camera copilului, la birou, in timpul studiului.

- Electrosmog - langa calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice.

- In timpul masajului, meditatiei, in timpul meselor, la locurile pentru fumat. Pe langa efectul curativ lampile si candelele cu cristale de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor calda-portocalie.

Candela de sare are importanţă şi conform cu Feng-Shui, deoarece în aceasta se întâmplă unificarea celor trei elemente fundamentale străvechi, şi anume:  Apei (Marea din antichităţi), Pământului (sarea solului) şi Focului (culoarea roşie), care împreună au un efect vitalizator şi armonic asupra Aerului (fiind al patrulea element străvechi).

Excelent obiect de decor si cadou

COD: RX11

Brand: MONTE SALT CRYSTAL

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-24
Multumita

produse calitative...recomand

  Gradul de multumire 
  2019-02-15
  my fav

  wow. ma bucur sa va descopar si sa redescopar atat de multe bunatati la fiecare vizita pe siteul vostru. felicitari. keep going - you are the best

   Gradul de multumire 
   2018-02-24
   Foarte interesant

   Imi place felul in care oferiti informatii clientilor. Felicitari si succes

    Gradul de multumire 
    2018-01-26
    excelent

    Produse de foarte bună calitate! Comanda a ajuns foarte rapid - prousele bine protejate la transport! Mă declar foarte mulțumită!

     Write your review!

     Write a review

     Lampa electrica din cristale de sare de Himalaya Minge de foc Monte Salt Crystal

     Lampa electrica din cristale de sare de Himalaya Minge de foc Monte Salt Crystal

     Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

     18 other products in the same category: