GA86

Produs nou

Ciocolata cu mix de fructe si alune bio 100g Rapunzel

Lei 21.5

-5%

Lei 20.4

Pret Redus!

Ciocolata bio cu mix de fructe si alune 100g Rapunzel

Multe nuci fin prăjite și fructe aromatice acoperite cu o ciocolata fina cu lapte pentru un gust unic si pur al ingredientelor. Pudra de cacao provine de la partenerul Rapunzel El Ceibo din Bolivia prin proiectul de comert echitabil fair-trade Hand in Hand.

Ciocolata, unul dintre cele mai populare dulciuri din lume, se poate transforma într-un aliment sănătos atunci când este consumat în cantități moderate și când ingredientele din compoziția sa sunt 100% naturale.

Consumul de ciocolată nu ne oferă doar o stare de bine, ci este benefic atât pentru inimă, cât și pentru creier. Studiile au dovedit că boabele de cacao conțin fitonutrienți care acționează ca antioxidanți, iar consumul produsului rezultat din acestea poate îmbunătăți funcțiile cognitive.

În general cea mai sănătoasă ciocolată este considerată a fi ciocolata neagră (ciocolata 90% cacao sau ciocolata 85% cacao), ea fiind întâlnită în comerț în diverse sortimente, de la ciocolată bio, ciocolată cu lapte, la ciocolată vegană.

Iar dacă vorbim despre ciocolată sănătoasă, atunci îți mai spunem și că variantele enumerate mai sus au ingrediente 100% naturale, din culturi de cacao bio, netratate cu pesticide și chimicale nocive pentru organismul uman.

Stiati ca... In compozitia ciocolatei gasim o substanta energizanta, numita teobromina, care poate fi considerata un analog al cofeinei? Aceasta are, insa, o actiune mult mai slaba, stimuland in mod inofensiv sistemele nervos si cardiovascular.

Ciocolata este singura substanta comestibila a carei temperatura de topire este de aproximativ 33.89° C, chiar sub temperatura normala a corpului uman. De aceea, ciocolata ti se topeste in gura atat usor.

Pana si numele botanic al arborelui de cacao Theobroma cacao vorbeste despre calitatea extraordinara a „fructului” sau. In limba greaca acesta inseamna „hrana zeilor”, din theos – Dumnezeu si broma – aliment.

Ingrediente: Zahar de tresti, lapte praf integral 17%, unt de cacao, caju 8%, migdale 8%, alune de padure 8%, masa de cacao, caise (caise, faina de orez) 6%, stafide (stafide, ulei de floarea soarelui) 4%, emulgator lecitina de soia, vanilie bourbon.

Contine cacao 34% in ciocolata.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Origine: Italia

Valori nutritive:

kj: 2308

kcal: 555

grasimi: 39g

acizi grasi saturati: 17g

glucide: 38g

zaharuri: 34g

fibre: 3.1g

proteine: 10g

sare: 0.02g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: lapte praf, migdale, caju, lecitina de soia

Cod: GA86

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Gradul de multumire 
2023-05-06
Foarte multumita

Un magazin online complet unde gasesc toate produsele de care am nevoie. Consiliere excelenta, amabilitate si produse de calitate! Recomand cu drag Biorganicbubu

    Gradul de multumire 
    2022-03-28
    Recomand

    Un magazin online foarte interesant la care revin cu placere oridecateori am nevoie de produse sanatoase. De asemenea apreciez si grija cu care am fost tratata ca si clienta. Succes

      Write your review!

      Write a review

      Ciocolata cu mix de fructe si alune bio 100g Rapunzel

      Ciocolata cu mix de fructe si alune bio 100g Rapunzel

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: