GA41

Produs nou

Boabe de soia BIO 500g Rapunzel

Lei 15.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 14,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 14 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Boabe de soia BIO 500g Rapunzel

Soia vine inițial din Asia, iar în această țară este deosebit de populară în laptele de tofu, tempeh și lapte de soia. Dar, de asemenea, ca o leguminoasa / o gustare, fasolea mică are un gust foarte delicios. Rapunzel a fost implicat în cultivarea legumelor în Europa de mulți ani. Deoarece cultivarea plantelor proteice native, cum ar fi linte, fasole sau lupin, contribuie la o rotație a culturilor mai diversă și, astfel, la conservarea sănătății solului. Plantele leguminoase nu au nevoie de îngrășăminte azotate în timpul cultivării și, astfel, reduc povara asupra solului. În același timp, ele promovează fertilitatea solului prin îmbogățirea azotului atmosferic în rădăcinile lor. În plus, ele servesc ca o sursă importantă de hrană pentru polenizatori, cum ar fi albinele.

După recoltare, boabele de soia sunt eliberate din coji, curățate și ambalate.

Boabele de soia sunt numărul unu în bucătăria vegetariană.

Preparare: Înmuiați boabele de soia timp de 8-12 ore și apoi clătiți cu apă curată. Gătiti 1 cană de fasole cu aproximativ 3 căni de apă timp de aproximativ 45-60 minute la temperaturi scăzute. Sărati numai după gătit.
Ingrediente: Boabe de soia. Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Întrebuinţare: Pentru Currys, fierturi şi salate; pentru obţinerea de lapte de soia, Quark de soia, brânză de soia, pastă de soia, sos de soia, germeni de soia şi Tofu.

Cod: GA41

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Boabe de soia BIO 500g Rapunzel

Boabe de soia BIO 500g Rapunzel

30 other products in the same category: