GA324

Produs nou

Sare de mare iodata natural cu alge bio 500g Rapunzel

Lei 17.0

-5%

Lei 16.2

Pret Redus!

Sare de mare iodata natural cu alge bio 500g Rapunzel

Nu este rafinată sau albită, nu este prevăzută cu ajutor de curgere. Adaosul de alge măcinate fin conferă iod legat natural în cantitate dozată corespunzător.

Pentru multi este posibil sa fie o surpiza, insa cei preocupati de sanatata lor stiu deja ca sarea iodata nu este sanatoasa. Sarea este atat de vitala pentru viata, incat fara ea am inceta sa traim. Muschii nu ar functiona adecvat, memoria te-ar lasa, si nu ar mai fi nici macar o bataie de inima. Totusi de ce este sarea oaia neagra a alimentatiei mondiale? Sarea de masa obisnuita, comerciala, este complet lipsita de majoritatea elementelor ei, cu exceptia sodiului si clorului. Este apoi albita, curatata cu chimicale si incalzita la temperaturi extrem de inalte.

Iodul care este adaugat sarii de masa este aproape intotdeauna sintetic, si acest tip de iod este dificil de ingerat de catre corp. Dupa toate astea este tratata cu agenti antiaglomerare, ceea ce impiedica sarea sa se dizolve in apa si sa se bolovaneasca in recipientul ce o contine.

Acesti agenti impiedica apoi sarea sa fie absorbita in propriile noastre corpuri, ceea ce duce la o acumulare si depozitare a ei in organism. Acest lucuru poate cauza severe probleme de sanatate. Studiile au aratat ca pentru fiecare gram de sare de masa consumat si pe care corpul nu il poate procesa, corpul tau va utiliza de 20 DE ORI cantitatea de apa celulara pentru a neutraliza cantitatea de clorura de sodiu prezent in aceasta sare tratata chimic.

Întrebuinţare: Pentru consumul universal şi economicos, e pretează deosebit şi pentru băi de sare sau spălături de sare.

Ingrediente: Sare de mare nerafinata, alge* 0,40%. *provin din agricultură  ecologică.

Valori nutritive:

kj: 2

kcal: 0.4

glucide: <0.5g

zaharuri: <0.5g

proteine: <0.5g

sare: 97g

iod: 2000µg (1333%) DZR

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: telina

Cod: GA324

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Sare de mare iodata natural cu alge bio 500g Rapunzel

Sare de mare iodata natural cu alge bio 500g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

29 other products in the same category: