AL329

Produs nou

Pigments Ash .1 Cenusiu 90ml Alfaparf Milano

Lei 125.5

-5%

Lei 119.2

Pret Redus!

Pigments Ash .1 – Cenușiu 90ml Alfaparf Milano

Pigments Ash .1 – Cenușiu: Pentru a intensifica tonurile Reci / Cenusii ale parului inchis la culoare (incepand de la Saten Mediu pana la Negru), conferind profunzime si neutralizand nuantele nedorite de portocaliu

Pigments Pigmenți puri ultra concentrați

Pigmenții colorează tot. 12 pigmenți care permit personalizarea culorii printr-o varietate incredibilă de produse și servicii. Atunci când sunt adăugați serviciilor de colorare, sunt ideali pentru:

- crearea de noi nuanțe,

- înviorarea culorii între două servicii,

- repigmentare în urma decolorării și corectarea unor reflexe nedorite.

Pot fi mixați în fiecare produs de tratament pentru a reîmprospăta culoarea la scafă în salon sau pentru a o menține în timpul îngrijirii la domiciliu. Aceștia pot oferi culoare în cadrul serviciilor de permanent și întindere a părului atunci când sunt adăugați produselor pentru textură. Ei permit crearea unor efecte temporare de culoare în timpul încrețirii / îndreptării părului sau al coafării, când sunt mixați cu spumă, gel sau chiar apă.

Tehnologie: Cu 3 patente la activ, pigmentii isi modifica structura in functie de pH-ul mediului in care se afla, mentinandu-si proprietatile atunci cand sunt combinati cu orice alt produs.

INCI: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HC BLUE NO.16, BASIC BLUE 124, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE

Cod: AL329

Brand: ALFAPARF MILANO

Reviews

Write a review

Pigments Ash .1 Cenusiu 90ml Alfaparf Milano

Pigments Ash .1 Cenusiu 90ml Alfaparf Milano

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: