RX672

Produs nou

Ginseng Asian 560mg 50 capsule vegetale Nature's Way

Lei 104.0

-5%

Lei 98.8

Pret Redus!

Ginseng Asian 560mg 50 capsule vegetale Nature's Way

Supliment alimentar Asian Ginseng 560mg, Nature's Way, 50 capsule vegetale ce sustine capacitatea de adaptare a organismului la factori de stres

- contine extract din radacina de Ginseng-asiatic (Panax ginseng), 560mg/ capsula, ce ofera garantat 2% ginsenozide (compusi activi)

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Ginseng-ul asiatic (Panax ginseng) este una dintre cele mai vechi, utilizate si apreciate plante din lume. Termenul "Panax" este derivat din latinescul "panacea" care inseamna "vindeca tot".

mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la factori de stres fizic si psihic; ofera suport in mentinerea nivelului normal al cortizolului prin actiune asupra axei hipotalamus-hipofiza-corticosuprarenala si echilibreaza secretia de catecolamine indusa de acetilcolina

Supliment alimentar Asian Ginseng 560mg, Nature's Way

- sustinerea functiei cognitive si favorizarea capacitatilor fizice si mentale in starile de slabiciune

sustinerea sanatatii sistemului imunitar:

» mentine sinteza normala a interleukinei IL-12 si favorizeaza aparitia raspunsului Th1, cu rol in sustinerea organismului in fata diversilor factori perturbatori>sup> (19)

» sustine procesul normal de fagocitoza (proces prin care celulele sistemului imunitar inglobeaza particule straine)

- echilibrarea spermatogenezei si sustinerea functiei sexuale

- sustinerea sanatatii aparatului cardiovascular prin:

» mentinerea metabolismului normal al lipidelor si al glucidelor

» favorizarea procesului normal de agregare plachetara indus de adenozin difosfat, colagen sau acid arachidonic

Compozitie (Per 2 capsule): Ginseng coreean 1120 mg (Panax ginseng) (extract din radacina, garantat 2% ginsenozide), capsula vegetala, stearate de magneziu (agent antiaglomerant)

Componente bioactive: peste 28 de tipuri de ginsenozide din clasa saponozidelor triterpenice

Cate 2 capsule/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: Utilizarea de catre persoanele carora li se administreaza tratament alopat pentru diabet sau alte afectiuni se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Cod: RX672

Brand: NATURE'S WAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Ginseng Asian 560mg 50 capsule vegetale Nature's Way

Ginseng Asian 560mg 50 capsule vegetale Nature's Way

30 other products in the same category: