GA49

Produs nou

Cafea Arabica boabe Guatemala bio 250g Rapunzel

Lei 55.0

-5%

Lei 52.3

Pret Redus!

Cafea Arabica boabe Guatemala bio 250g Rapunzel

Cafea Arabica boabe bio din Guatemala cu gust pronuntat, cu un corp bine structurat și aciditate reținută. Incheiat de note fine de ciocolata si caramel.

Cafeaua Bio ne energizeaza diminetile si ne echilibreaza dupa-amiezele incarcate. Intregul proces prin care cafeaua Bio ajunge in cestile noastre este atent supravegheat astfel incat la final cafeaua primeste certificatul de produs Bio. Cafeaua Bio se pastreaza intr-un recipient etans, prin care sa nu treaca deloc lumina. Se poate pastra si intr-o punga care se poate sigila.

Programul de parteneriat Hand in Hand îmbină ideea culturilor controlate biologic cu cea a comertului corect. Relatiile de livrare garante si de lungă durată ofera partenerilor Rapunzel noi sanse de viitor, iar clientilor nostri o calitate biologică înaltă.

Boabele întregi de cafea 100% Arabica Rapunzel provin din culturi ecologice controlate. Boabele sunt recoltate numai după ce ajung la maturitate, apoi sunt selectate de experți locali și în cele din urmă, sunt procesate și prăjite.

Cafeaua, una dintre cele mai populare bauturi de pe mesele noaste, este obicei de diferite tipuri si retete, compuse in asa fel incat sa ofere o aroma deplina si un gust extraordinar de fiecare data. Daca te numeri printre iubitorii de cafea, care apreciaza gustul delicat al acesteia, acum ai sansa sa te bucuri de gustul intens de cafea Arabica bio.

Ingrediente: cafea Arabica*. *din producție ecologica controlată

Cod: GA49

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Cafea Arabica boabe Guatemala bio 250g Rapunzel

Cafea Arabica boabe Guatemala bio 250g Rapunzel

17 other products in the same category: