GA51

Produs nou

Cafea Arabica boabe Columbia bio 250g Rapunzel

Lei 50.0

-5%

Lei 47.5

Pret Redus!

Cafea Arabica boabe Columbia bio 250g Rapunzel

Cafea bio arabica Rapunzel cu o plenitudine plăcută și un echilibru bun. Aroma blândă dar bogată variază de la nuci și ciocolată până la note fine de condimente. Ambalaj cu supapă de protecție a aromei.

Cafeaua Bio ne energizeaza diminetile si ne echilibreaza dupa-amiezele incarcate. Intregul proces prin care cafeaua Bio ajunge in cestile noastre este atent supravegheat astfel incat la final cafeaua primeste certificatul de produs Bio. Cafeaua Bio se pastreaza intr-un recipient etans, prin care sa nu treaca deloc lumina. Se poate pastra si intr-o punga care se poate sigila.

Programul de parteneriat Hand in Hand îmbină ideea culturilor controlate biologic cu cea a comertului corect. Relatiile de livrare garante si de lungă durată ofera partenerilor Rapunzel noi sanse de viitor, iar clientilor nostri o calitate biologică înaltă.

Boabele întregi de cafea 100% Arabica Rapunzel provin din culturi ecologice controlate. Boabele sunt recoltate numai după ce ajung la maturitate, apoi sunt selectate de experți locali și în cele din urmă, sunt procesate și prăjite.

Cafeaua, una dintre cele mai populare bauturi de pe mesele noaste, este obicei de diferite tipuri si retete, compuse in asa fel incat sa ofere o aroma deplina si un gust extraordinar de fiecare data. Daca te numeri printre iubitorii de cafea, care apreciaza gustul delicat al acesteia, acum ai sansa sa te bucuri de gustul intens de cafea Arabica bio.

Ingrediente: cafea Arabica*. *din producție bio controlată

Cod: GA51

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Cafea Arabica boabe Columbia bio 250g Rapunzel

Cafea Arabica boabe Columbia bio 250g Rapunzel

18 other products in the same category: