GA1289

Produs nou

Otet de mere filtrat bio 500ml Byodo

Lei 20.0

-5%

Lei 19.0

Pret Redus!

Otet de mere filtrat bio 500ml Byodo

Numai soiurile de mere bio proaspăt recoltate sunt utilizate pentru producția de oțet de cidru de mere Byodo. După producție, oțetul ecologic de mere Byodo este filtrat ceea ce îi permite să-și păstreze culoarea frumoasă clară.
Otetul de mere organic limpede are un gust delicios si fructat cu toate salatele si in chutney-uri. De asemenea, este perfect pentru maturarea diferitelor tipuri de carne și legume.

Ingrediente: otet de mere* filtrat. *provin din agricultura ecologica

Byodo Naturkost GmbH, brand german de produse alimentare organice de cea mai inalta calitate a fost infiintat in anul 1985 de catre Michael Mossbacher, Hermann Konrad si Harry Whitfort, numarandu-se printre primele companii din Europa care produceau tofu 100% organic. Numele brandului a fost inspirat din japoneza, putand fi interpretat in "Calea Bio"

Byodo au o gama de alimente de baza bio printre care maioneza, paste, vafe si diferite tipuri de mustar obtinute doar din ingrediente naturale vegetale si animale, cultivate sau crescute dupa standardele agriculturii ecologice. Produsele Byodo sunt certificate bio si castigatoare a numeroase premii de prestigiu pentru branduri organice europene.

Cod: GA1289

Brand: BYODO BIO

Reviews

Write a review

Otet de mere filtrat bio 500ml Byodo

Otet de mere filtrat bio 500ml Byodo

30 other products in the same category: