BH1082

Produs nou

Ulei de Macadamia bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

Lei 53.5

-5%

Lei 50.8

Pret Redus!

Ulei de Macadamia bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

Ulei de macadamia bio, presat la rece. Protejeaza si calmeaza pielea. Ajuta la regenerarea celulelor pielii si restabileste echilibrul in cazul pielii uscate si crapate.

Uleiul de Macadamia este absorbit foarte repede, regenerează și hidratează pielea, netezind-o. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor și restructurarea pielii degradate, este un ulei ușor cu textură plăcută, care nu lasă peliculă grasă. De asemenea este recomandat și pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății părului.

Aplicat pe piele, uleiul de macadamia  este ușor absorbit, fără să lase o senzaţie grasă, ceea ce îl face  deosebit de util pielii grase, mixte și acneice  pentru hidratare,  hrănire și pentru reglarea secreţiei de sebuum.

În plus, acest ulei poate fi  utilizat ca și demachiant ( simplu sau amestecat în părţi egale cu ulei de jojoba), fiind foarte eficient în îndepărtarea machiajului tenului și chiar al ochilor, curăţând porii în profunzime.

Pentru că se absoarbe foarte ușor în piele, o cantitate  foarte mică de ulei de macadamia poate fi folosită ca și ser hidratant și reparativ pentru zona ochilor, chiar și sub machiaj.

Ulei bio delicat, pentru utilizare zilnica. Potrivit pentru fata si corp. Potrivit pentru toate tipurile de piele. 

Ingrediente: 100% Macadamia Ternifolia (Macadamia) seed Oil*. *Ingrediente din agricultura ecologica

COSMOS ORGANIC certificat de Soil Association conform standardului COSMOS.

Mod de utilizare: Aplicati cateva picaturi pe pielea curata si masati usor, lasati sa se absoarba.

Atentionari: Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii.

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Cod: BH1082

Brand: Wooden Spoon Organic

Reviews

Write a review

Ulei de Macadamia bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

Ulei de Macadamia bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

30 other products in the same category: