GA1370
Produs nou
Ultimele bucati disponibile
Data disponibilității:
Pudra de curry clasic bio 50g Lebensbaum
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
Pudra de curry clasic bio 50g Lebensbaum
Gustul picant al pudrei de curry clasice, se potriveste bine cu carnea si traditionalul german "currywurst"(carnaciori in sos curry)
Praful de curry este numele generic al unui amestec variat de condimente. Praful de curry a fost inventat de catre colonistii englezi din India in incercarea de a cuprinde diversitatea bucatariei indiene intr-un singur mixt. In prezent praful de curry este raspandit in multiple combinatii in intreaga lume. Gustul prafului de curry este dat de condimentele care il compun dar si de proportia lor.
Curry este strans legat de orez. De asemenea, se asezoneaza cu curry mancarurile cu carne, peste si legume. Se simte bine in compania bamelor, legumelor radacinoase dar si cu banane sau mango. Praful de curry se adauga in mancare de la inceput cand se rumeneste in putina grasime (vegetala sau animala). Atentie insa sa nu-l ardeti deoarece devine amar. Dupa rumenire amestecul de curry se stinge cu supa de legume sau carne. Este bun mai ales in amestec cu laptele de cocos, chili, ceapa si usturoi.
Stiati ca… Intrucat nu exista o reteta unica si nici macar una stardard al acestui mixt care poate cuprinde 10-20 de condimente, e greu de indicat o formula de prezentare unica. Cu toate acestea, din niciun amestec de curry nu lipseste praful de curcuma, cel care da culoarea (ai mult sau mai putin galbena, in functie de restul condimentelor) le acestui mixt. In functie de sortiment, ingredientele amestecului de curry, sunt fructate, aromate sau iuti.
Ingrediente: curcuma*, mustar*, coriandru*, piper*, fenicul*, chimen*, chimion*, usturoi*, ceapa*, ghimbir*, chilli*, schinduf*. *provin din agricultura ecologica
Alergeni: mustar
Alergeni urme: telina
Cod: GA1370
Brand: LEBENSBAUM