SO306

Produs nou

Sare fina ayurvedica de Himalaya 500g Sonnentor

Lei 30.0

-5%

Lei 28.5

Pret Redus!

Sare fina ayurvedica de Himalaya 500g Sonnentor

"Sarea Vietii", originara din Himalaya este o sare ayurvedica bogata in minerale. Se foloseste in mod obisnuit ca sare de masa. Cristalele de sare naturala din zona Himalaya s-au format in urma cu 500 de milioane de ani si se numara printre cele mai pretioase tipuri de sare de piatra. Sarea de Himalaya este cea mai curata si benefica sare de pe planeta. Cristalele de sare sunt pline de nutrienti, furnizeaza minerale si oligoelemente si creaza mediul necesar pentru conservarea energiei vitale. De asemenea nu este rafinata si nici iodata. Culoarea frumoasa, rozalie, a acestor cristale de sare este datorata continutului de fier si de mangan.

Ea a fost extrasa din minele de la baza muntilor Himalaya din Pakistanul de Nord, si nu a fost tratata industrial. Beneficiile sarii sunt nenumarate, avand peste 84 de minerale si minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fier. Consumul regulat de sare de Himalaya ofera necesarul de minerale esentiale, elimina toxinele din organism, echilibreaza pH-ul organismului, normalizeaza presiunea sangelui, ducand la o circulatie mai buna a acestuia.

Stiati ca… Sarea s-a format pe fundul unei uriase mari preistorice care s-a micsorat ca urmare a miscarilor tectonice iar in final a secat? In urma a ramas sarea,care astazi se exploateaza manual, cu cea mai mare grija. Sarea de Himalaya este lipsita de poluarea specifica marilor si oceanelor actuale.

Ingrediente: sare din Himalaya neiodata

Cod: SO307

Brand: SONNENTOR

Reviews

Write a review

Sare fina ayurvedica de Himalaya 500g Sonnentor

Sare fina ayurvedica de Himalaya 500g Sonnentor

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

29 other products in the same category: