Categorii

Producători

Lista produse dupa numele producatorului Rapunzel bio Naturkost

Cumpara produse bio organice Rapunzel pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu discount de 5-10%

Rapunzel Naturkost este pionier intre producatorii de produse bio ecologice incepand cu 1974!!!

Joseph Wilhelm, fondator si co-director al companiei: "O lume mai sanatoasa si mai echitabila a fost ideea noastra principala"

Rapunzel Bio este pionier intre producatorii de produse ecologice incepand cu 1974!!!


Ca si pionieri ecologisti, fondatorii RAPUNZEL NATURKOST AG, Joseph Wilhelm si Jennifer Vermeulen, au avut multe de înfruntat pana sa puna acest concern pe picioare. 


RAPUNZEL NATURKOST AG este unul dintre cei mai importanti producatori de produse bio din Europa. Totul a inceput in 1974, cand Joseph Wilhelm si Jennifer Vermeulen au infiintat o comunitate autonoma intr-o ferma cu un mic magazin de produse alimentare ecologice in orasul bavarez Augsburg.


Pe parcursul a mai mult de 40 de ani de istorie corporativa, aceasta s-a transformat intr-o companie cu o activitate internationala cu peste 380 de angajati. Ideea a ramas intotdeauna aceeasi: sa produca alimente ecologice, naturale si vegetale controlate.


 40 de ani de Rapunzel - 40 de ani de miscare organica


"Chiar si vechii maestri si filosofii stiau: in viata totul ar trebui sa fie in flux. Toti simtim cand energiile noastre curg. In armonie cu fluxul vietii ne simtim bine. De aceea vreau sa vorbesc despre recunostinta mea personala aici. Sunt recunoscator ca, ca organism corporativ, sustinut de multi oameni, am participat deja la miscarea organica timp de patruzeci de ani si, prin urmare, putem contribui impreuna la ea.


Un criteriu de succes foarte important pentru mine personal este ca nu l-am fondat pe Rapunzel din "ego-motive". Bineinteles, bunastarea noastra prin felul de viata vegetarian alterat a fost o exaltare pe care am vrut sa o impartasim cu ceilalti oameni. Cu toate acestea, preocuparea noastra, motivatia noastra a fost cuprinzatoare: am vrut sa schimbam radical conditiile noastre de trai. O lume mai sanatoasa si mai echitabila a fost ideea noastra cea mare".


Joseph Wilhelm


Fondator si co-director al companiei


"O lume mai sanatoasa si mai echitabila a fost ideea noastra principala"


Cumpara produse bio organice Rapunzel pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu discount de 5-10%

Vezi mai mult
Pe pagina
Arata produsele in ordine crescatoare
Arata produsele in ordine crescatoare