SO159

Produs nou

Ceai Flori de tei bio 35g Sonnentor

Lei 23.0

-5%

Lei 21.9

Pret Redus!

Ceai Flori de tei bio 35g Sonnentor

Ceaiul de tei se numara deseori printre alimentele mesei de dimineata preferate de copii si adulti. In timp ce micutii il apreciaza pentru gustul placut, cei mari sunt atrasi de beneficiile care se ascund in spatele acestei proprietati gustative. Indiferent daca este consumat ca remediu natural impotriva anumitor afectiuni sau ca simplu aliment, consumatorul are de castigat in planul sanatatii. Plantele Sonnentor sunt cultivate manual in zile speciale (luand in considerare ciclul lunii), sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade si sunt ambalate manual in ambalaje 100% prietenoase cu mediul, ecologice. Frunzele plantelor sau florile acestora sunt lasate integrale, garantand astfel aroma si gustul deplin, eliminand orice material strain.

Stiati ca... Ceaiul de tei intruneste in mod neasteptat doua calitati care in aparenta se exclud: aceea de stimulator si de calmant al sistemului nervos, motiv pentru care este recomandat persoanelor tensionate, supuse conditiilor de stres? Datorita calitatii sale sedative este utilizat ca remediu impotriva insomniei, a durerilor de cap cauzate de raceala si a anumitor probleme ale sistemului digestiv precum ulcerul, crampele abdominale sau indigestia. Ceaiul de tei contribuie si la purificarea de toxine a organismului datorita calitatii sudorifice pe care o mai detine si infuzia de soc.

La nivelul sistemului cardiovascular actioneaza micsorand tensiunea arteriala persoanelor hipertensive sau in situatiile in care sunt implicati factori emotionali puternici. Totodata infuzia de flori de tei actioneaza impotriva palpitatiilor inimii provocand relaxarea ei.

Ingrediente: flori de tei bio

Brand: SONNENTOR

Cod: SO159

Reviews

Write a review

Ceai Flori de tei bio 35g Sonnentor

Ceai Flori de tei bio 35g Sonnentor

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: