RX643

Produs nou

Cat's Claw (gheara matei) 485mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Lei 74.5

-5%

Lei 70.8

Pret Redus!

Cat's Claw (gheara matei) 485mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Supliment alimentar Cat's Claw 485mg, Nature's Way, 100 capsule vegetale suport in reducerea manifestarilor din procesul inflamator osteoarticular, urogenital si digestiv.

- contine extract din scoarta de Gheara matei, 485mg/capsula

- nu contine organisme modificate genetic (Non-GMO)

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Supliment alimentar Cat's Claw 485mg, Nature's Way contribuie la:

- sustinerea sanatatii sistemului osteoarticular, genito-urinar si digestiv (7) (8), prin suport in reducerea manifestarilor din timpul procesului inflamator (favorizeaza limitarea eliberarii prostaglandinelor E2, mediatori inflamatori)

- mentinerea echilibrului sistemului imunitar si la favorizarea reducerii actiunii factorilor perturbatori si a recurentei acestora (sustine actiunea leucocitelor si a macrofagelor)

- sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular prin:

» mentinerea agregarii plachetare in limite normale

» suport in eliminarea excesului de apa din organism (actiune diuretica)

Compozitie (Per 3 capsule) Ingrediente active: Gheara matei 1455 mg (Uncaria tomentosa) (scoarta). Componente bioactive: Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B3, Beta-sitosterol, Taninuri, Triterpene, Fitosteroli, Proantociani, Alcaloizi Oxindolici

Administrare: Cate 3 capsule de 2-3 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente. A se utiliza de catre persoanele carora li se administreaza tratament alopat doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Cod: RX643

Brand: NATURE'S WAY

Reviews

Write a review

Cat's Claw (gheara matei) 485mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Cat's Claw (gheara matei) 485mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: