Categorii

Producători

Lista producatorilor Natracare Organic

Absorbante organice, Tampoane organice, Igiena intima sanatoasa de la Natracare. Produse de calitate pentru igiena intima din ingrediente naturale si biodegradabile: bio plastic, bumbac organic, celuloza. Igiena intima naturala

Natracare a fost fondata in 1989 de catre Susie Hewson, si azi produsle ei au devenit alegerea naturala pentru multe femei. Produsele Natracare sunt certificate organic Soil Association. Natracare inseamna mai mult decat produse naturale.

Echipa Natracare si-a luat angajamanetul oferind solutii naturale si organice care lasa urme putine pe planeta. Toate produsele Natracare de igiena intima folosesc ingrediete naturale care sunt la nivelul standardelor de mediu si biodegradabile, de la producatori care aplica un management real al resurselor.

In 1989 a aparut pentru prima data un semnal de alarma al impactului poluarii cu dioxina si locul pe care il are in industria de produse de igiena intima.

Natracare sunt produse din materiale celulozice 100% fara clor, din paduri manageriate ecologic si sunt 95% biodegradabile. Natracare a fost prima companie care a folosit Bioplastic (fabricat din amidon si absorbanti pe baza de zahar, care sa inlocuiasca materialele sintetice derivate din petrol).

Natracare are curaj sa fie diferit, sa foloseaasca materiale naturale care sunt biodegaradabile si nu vor mai fi pe plajele lumii in 100 de ani.

Femeile care aleg Natracare vor sa reduca contactul cu materiale sintetice, ingrediente chimice, aditivi iritati si conservanti, precum si sa evite continua poluare a pamantului

Cumpara produse de igiena intima BIO Natracare (absorbante si tampoane din bumbac organic) pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu DISCOUNT de 5-10%

Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina