OB96

Produs nou

Absorbante zilnice curbate din bumbac bio 30 buc Natracare

Lei 22.5

-5%

Lei 21.4

Pret Redus!

Absorbante zilnice curbate din bumbac bio 30 buc Natracare

Absorbante zilnice BIO Natracare special concepute pentru zilele cu menstruatie mai putin abundenta sau doar cand aveti nevoie de extra protectie. De ce sunt recomandate aceste absorbante zilnice? Pentru ca materialele sunt naturale, au strat supermoale de bumbac, nu au parfum, plastic sau materiale albite cu clor. De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac. 

Produsele Natracare sunt in totalitate fara clor (inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena). Produsele nu sunt testate pe animale si sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%). Nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne si scutecele de copii, conventionale, precum si cateva marci "asa zise naturale", folosesc poliacrilat pentru a creste capacitatea de absorbtie a produselor lor. Materialele super absorbante sunt imprastiate intr-un strat moale sau sunt incorporate intr-un strat air-laid comprimat care contine fibra moale, latex, adezivi acrilici si alte tipuri de adezivi. In afara de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indica faptul ca vaporii eliberati de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzeaza iritarea pielii, iar in cazul bebelusilor pot contribui la declansarea astmului. Natracare NU foloseste poliacrilat, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.

De ce absorbante organice si nu absorbante obisnuite? Pentru ca absorbantele obisnuite: - Contin azbest, care are rolul de a prelungi menstruatia

- Sunt albite cu clor, clorul genereaza dioxina, care prezinta in ridicat risc cancerigen

- Contin gelul care contine periculoasa bacterie Candida Albicans

Cod: OB96

Brand: Natracare

Reviews

Gradul de multumire 
2023-04-03
multumita

Cunosc acest produs de mult timp! Sunt multumita de calitate si voi comanda si pe viitor!

  Gradul de multumire 
  2018-03-02
  echipa profi / produse de calitate

  Recomand Biorganicbubu pentru produsele de o calitate exceptionala si profesionalismul celor implicati. Va multumesc pentru ca existati si transmiteti informatii pretioase pt noi toti. Succes pe mai departe

   Gradul de multumire 
   2016-12-22
   Foarte bune

   Fine, confortabile, practice, utile. Recomand

    Write your review!

    Write a review

    Absorbante zilnice curbate din bumbac bio 30 buc Natracare

    Absorbante zilnice curbate din bumbac bio 30 buc Natracare

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: