GA1200

Produs nou

Fulgi de soia BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 20.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 19,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 18,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Fulgi de soia BIO Demeter 500g Spielberger

Fulgii de soia pot fi savurati fara a fi preparati sau inmuiati. Prin adăugarea de lapte sau suc și fructe, acestea sunt o masă rapidă sănătoasă. Cerealele integrale sunt mai întâi prăjite și apoi se preseaza în fulgi.

Ingrediente:Fulgi de soia. 100% agricutura ecologica biodinamica(DEMETER)

Valori nutritive:

kj: 1657

kcal: 398

grasimi: 20.6g

acizi grasi saturati: 2.6g

glucide: 3.1g

zaharuri: 3.1g

proteine: 40.8g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: soia

Alergeni urme: gluten

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1200

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Fulgi de soia BIO Demeter 500g Spielberger

Fulgi de soia BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: