GA1205

Produs nou

Fulgi din mei maro BIO fara gluten 250g Spielberger

Lei 26.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 24,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 23,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Fulgi din mei maro BIO fara gluten 250g Spielberger

Fulgii de mei maro fără gluten pot fi mâncați fără a fi gătiti sau înmuiati. Amestecați 2-3 linguri în cereale. Cu lapte / suc / băuturi de cereale și câteva fructe calde sau reci, puteți pregăti o masă rapidă și sănătoasă. Fulgii de mei maro pot fi de asemenea folosiți ca adaos la supe, smoothie-uri, salate sau preparate din legume.

Ingrediente: fulgi de mei* maro. *provin din agricultura ecologica certificata

Valori nutritive:

kj: 1599

kcal: 380

grasimi: 4,5g

acizi grasi saturati: 1,0g

glucide: 54,9g

zaharuri: 2,3g

fibre: 9,9g

proteine: 0,01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: mei

Alergeni urme: gluten

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1205

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Fulgi din mei maro BIO fara gluten 250g Spielberger

Fulgi din mei maro BIO fara gluten 250g Spielberger

30 other products in the same category: