GA1207

Produs nou

Fulgi mari de ovaz integral BIO Demeter 1 Kg Spielberger

Lei 20.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 19 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 18 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Fulgi mari de ovaz integral BIO Demeter 1 Kg Spielberger

Fulgii de ovăz sunt o bază importantă pentru musli, chiftele, deserturi și supe. Ei reprezintă o bază ideală pentru cereale, muesli, deserturi și supe. Boabele de cereale sunt introduse la abur și apoi se preseaza în fulgi. Tratamentul delicat mărește durabilitatea si pastreaza calitatile nutritionale ale cerealelor integrale.

Ingrediente:Fulgi mari de ovaz. 100% agricultura ecologica biodinamica.

Valori nutritive:

kj: 1470

kcal: 348

grasimi: 7.0g

acizi grasi saturati: 1.3g

glucide: 58.7g

zaharuri: 1.10g

proteine: 13.5g

sare: 0.02g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: gluten

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1207

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Fulgi mari de ovaz integral BIO Demeter 1 Kg Spielberger

Fulgi mari de ovaz integral BIO Demeter 1 Kg Spielberger

30 other products in the same category: