BH1323

Produs nou

Ulei din seminte de in bio 30ml Wooden Spoon

Lei 26.5

-5%

Lei 25.2

Pret Redus!

Ulei din seminte de in bio 30ml Wooden Spoon

Uleiul de in bio ajuta la pastrarea fermitatii pielii. Bogat in acizi grasi esentiali, uleiul de in ajuta la netezirea si refacerea pielii, oferind elemente vitale pentru piele. Inmoaie, hraneste si hidrateaza pielea in profunzime.

Proteinele și acizii grași esențiali din uleiul de semințe de in previn apariția ridurilor și ajută la repararea celulelor pielii, cu efect de îmbunătățire semnificativă a elasticității, fermității, tonusului și texturii acesteia .

Pielea hrănită cu ulei de semințe de in are un aspect mai luminos și mai catifelat este un produs benefic pentru rehidratarea pielii uscate.

Nivelul antioxidanților din uleiul de semințe de in este foarte concentrat. Aceștia contribuie la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și a razelor UV.

Proprietățile sale antiinflamatorii ajută la reducerea iritațiilor.

Arsurile solare sau erupțiile cutanate se pot vindeca mai repede odată aplicat local acest ulei calmant.

Este extrem de benefic pentru afecțiuni cronice ale pielii, precum rosaceea, acneea, dermatita, eczemele sau psoriazisul; acizii grași acționează pentru a echilibra propriile uleiuri ale pielii și reduce orice inflamație, ajutând pielea să se regenereze.

Este un produs excelent pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor. Catifelează pielea mâinilor, întărește unghiile și accelerează vindecarea tăieturilor și a altor leziuni minore cauzate de îndepărtatea cuticulelor.

Ulei de baza bio delicat pentru utilizare zilnica. Potrivit pentru fata si corp.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Pentru uz zilnic.

Ingrediente: 100% Ulei de seminte de Linum Usitatissimum (In)*. *Ingrediente din agricultura ecologica

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife conform standardului COSMOS.

Mod de utilizare:  Pune cateva picaturi de ulei in palme si intinde-le cu miscari usoare de masaj.

Atentionari: Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii.

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Cod: BH1323

Brand: Wooden Spoon Organic

Reviews

Write a review

Ulei din seminte de in bio 30ml Wooden Spoon

Ulei din seminte de in bio 30ml Wooden Spoon

30 other products in the same category: