BH90

Produs nou

Aronia pudra raw bio, fara gluten 200g Dragon Superfood

Lei 29.0

-5%

Lei 27.6

Pret Redus!

Aronia pudra raw bio, fara gluten 200g Dragon Superfood

Fructul de aronia este mic, de culoare neagra si are gust acrisor si astringent. Fructele, de fapt superfructele, au continutul foarte mare in antioxidanti, mult mai mare decat afinele, merisorul sau rodiile. Au un continut mare de proantocianine (care se gasesc si in semintele de struguri) si acid chinic (de 10 ori mai mare decat merisorul)!

Continutul in vitamina P al fructului de aronie este mai ridicat decat in orice alt fruct (vitamina P ajuta la fixarea vitaminei C in organism). Fructul de aronie contine de 5 ori mai multa vitamina P decat strugurii. Aronia este o sursa bogata de polifenoli, care poate contracara actiunea agentilor chimici cancerigeni.

Concentratia mare de polifenoli si antociani ajuta la stimularea circulatiei, protejarea tractului urinar si intarirea inimii. De asemenea, fructele arbustului au si efect antiviral, fiind folosite si in tratarea anumitor alergii. De asemenea aronia este recomandata in tratarea tensiunii arteriale (consumate ca fructe deshidratate sau suc)

Stiati ca … Aronia (Aronia melanocarpa) este un arbust originar din America de Nord si care a fost adus in fosta URSS si Europa de Est in anii ’40? Din anul 1959 fructele de aronia au fost introduse in alimentatia cosmonautilor rusi. Au fost realizate in decursul anilor peste 50 de studii care au aratat efectele benefice ale fructelor de aronia in diverse boli: diabet, boli cardiovasculare, cancer etc. De asemenea apara organismul de radiatii, fiind indicate celor care folosesc mult calculatorul, telefonul mobil.

Ingrediente: Pudra de aronia Raw bio

Valori nutritionale/100g:
Energie: 377kcal
Grasimi: 0.6g din care saturate 0g
Carbohidrati: 77g din care zaharuri 41g
Fibre: 21g
Proteine: 2g
Saruri: 0.002g

Tara de origine: Bulgaria

Brand: DRAGON SUPERFOOD

Cod: BH90

Reviews

Gradul de multumire 
2017-09-12
recomand

Am comandat si eu. Imi plac foarte mult produsele - sunt de calitate si curierul este foarte punctual ...sunt foarte multumita de aceste produse sanatoase ...cu siguranta voi fi o clienta fidela ín continuare

    Gradul de multumire 
    2017-04-09
    f multumita

    Foarte buna aceasta pudra. O adaug in smoothiuri, iaurt, cereale la mic dejun sau o consum simpla cu f putina miere

      Write your review!

      Write a review

      Aronia pudra raw bio, fara gluten 200g Dragon Superfood

      Aronia pudra raw bio, fara gluten 200g Dragon Superfood

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: