BH1548

Produs nou

Chimen seminte bio, fara gluten 45g Cook

Lei 19.5

-5%

Lei 18.5

Pret Redus!

Chimen seminte bio, fara gluten 45g Cook

Fara gluten.

Chimenul este un condiment foarte potrivit pentru mâncărurile consistente, deoarece gustul său ușor amar ajută la echilibrarea aromelor. Aromă să completează multe alte verdețuri aromatice și condimente, în special usturoiul, ceapă, boiaua și maghiranul.

Este greu de imaginat bucătăria tradițională austriacă fără gustul chimenului. Condimentul se folosește la friptură de porc, paște cu varză, bețișoare de pretzel, varză murată, brânză și o întreagă gamă de prăjituri.

Chimenul este o bună sursă de energie, de vitamine că A, C, E și B6, tiamină, riboflavina, niacina și minerale precum fier, mangan, cupru, calciu, magneziu, fosfor și potasiu. Chimenul este bogat și în aminoacizi, carbohidrați, fibre alimentare și o cantitate suficient de mare de grăsimi și acizi grași. Consumul unei singure lingurițe de chimen pe zi acoperă necesarul zilnic al acestor nutrienți.

In recipient gata de utilizat (tip solnita), doar presarati peste preparatele culinare. Dupa golire, recipientul se poate refolosi.

Cook este o marca franceza de condimente bio si esente bio premium, calitatea fiind pe primul loc in procesul de selectie a materiei prime folosite.

Ingrediente: chimen*. *din agricultura ecologica

Produs certificat ecologic

Cititi si... Semintele de chimen au proprietati uimitoare si aduc multiple beneficii sanatatii

Cod: BH1548

Brand: COOK BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2019-07-09
recomand Sonnentor

Felicitari pentru ce ati realizat ! Sunt o mare consumatoare de produse Sonnentor. Imi place diversitatea, calitatea, modul de prezentare !!! Recomand Sonnentor

    Write your review!

    Write a review

    Chimen seminte bio, fara gluten 45g Cook

    Chimen seminte bio, fara gluten 45g Cook

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: