BH1088

Produs nou

Sos de soia Tamari bio vegan, fara gluten 145ml Lima Food

Lei 24.5

-5%

Lei 23.3

Pret Redus!

Sos de soia Tamari bio vegan, fara gluten 145ml Lima Food

Tamari este un sos traditional japonez din soia. Se foloseste pentru condimentarea mancarurilor sau la gatit. Contine cu pana la 25% mai putina sare decat sosurile clasice Tamari. Sosul Tamari BIO este produs din cele mai bune ingrediente prin prelucrare speciala, care presupune uscarea lenta pe covorase de bambus a boabelor de soia bio nemodificata genetic, imbogatite cu ferment.

Tamari bio confera un gust delicios pentru paste, cereale, verdeturi, alge, proteine vegetale, peste si supe. Sosul Tamari BIO Lima Food poate fi folosit ca atare, la preparate gatite, sau in sosuri. Produs certificat fara gluten.

Stiati ca... Niacina, o substanta gasita in sosul Tamari BIO, ajuta la pastrarea starii de sanatate a inimii si ajuta la scaderea trigliceridelor, astfel incat sa nu ai probleme cu colesterolul? Anumite minerale gasite in soia au efect antioxidant, o lingurita de sos oferind in jur de 0,09 grame de magneziu, 4,5% din doza necesara, potrivit oamenilor de stiinta de la Universitatea din Maryland. Magneziul ajuta la formarea tesutului conector si previne formarea de cheaguri in sange. Triptofanul, un aminoacid esential, se gaseste din abundenta in sosul de soia BIO. Corpul foloseste triptofanul pentru a produce serotonina, care confera o stare de spirit foarte buna si te ajuta sa dormi mai bine.

Ingrediente: apa, boabe de soia, sare de mare 10,3%, alcool*, A. Oryzae. *din agricultura ecologica

Brand: LIMA BIO FOOD

Cod: BH1088

Reviews

Gradul de multumire 
2022-12-15
produse naturale foarte bune

Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

    Write your review!

    Write a review

    Sos de soia Tamari bio vegan, fara gluten 145ml Lima Food

    Sos de soia Tamari bio vegan, fara gluten 145ml Lima Food

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    29 other products in the same category: