GA447

Produs nou

Zahar Rapadura din trestie integral bio 500g Rapunzel

Lei 26.5

-5%

Lei 25.2

Pret Redus!

Zahar Rapadura din trestie integral bio 500g Rapunzel

Zaharul Rapadura este un indulcitor multifuncţional bogat în elemente minerale obţinut din sucul de trestie de zahăr, cu un gust uşor şi plăcut de caramel. Zaharul din trestie Rapadura are o aromă plăcută, ușor de caramel și este comercializat fair-trade (comert echitabil) - de către partenerii Rapunzel prin proiectul Hand in Hand din Brazilia.

PRODUS PREMIAT!!! Zaharul bio Rapadura din trestie de zahăr integral comercializat echitabil provenit din parteneriate locale a primit calificativul general „foarte bun” în numărul din 10.2021 al revistei Öko-Test. Revista a analizat în total 45 de zaharuri. 

Mai presus de toate, Öko-Test apreciază transparența și cultivarea trestiei de zahăr ca fiind excelente la Rapunzel. Nota „foarte bine” la categoria corespunzătoare a fost obținută doar de alte 12 zaharuri din test.

Se obține din sucul pur al trestiei de zahăr, care este ușor îngroșat, uscat și măcinat după presare. Zahărul de trestie de înaltă calitate este produs în mod tradițional și nu este rafinat. Prin urmare, componentele naturale ale trestiei de zahăr sunt în mare parte reținute.

Întrebuinţare: Pentru meniuri dulci, băuturi, deserturi şi pentru copt.

Ingrediente: Zahar din trestie integral. Obtinut prin deshidratarea sucului de trestie presata la rece. Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Origine: Brazilia

Valori nutritive:

kj: 1615

kcal: 380

glucide: 95g

zaharuri: 95g

fibre: 0g

proteine: 0g

sare: 0g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA447

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Zahar Rapadura din trestie integral bio 500g Rapunzel

Zahar Rapadura din trestie integral bio 500g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: