GA334

Produs nou

Sirop din curmale bio 250ml Rapunzel

Lei 26.0

-5%

Lei 24.7

Pret Redus!

Sirop din curmale bio 250ml Rapunzel

Aduceti dulceata blanda si aromata a curmalelor in preparatele dumneavoastra favorite cu siropul nostru de curmale Rapunzel. Este un indulcitor natural facut din curmale cultivate ecologic (organic).

Specialistii in nutritie au declarat siropul de curmale un aliment extrem de nutritiv, avand in vedere ca el contine mai multi aminoacizi decat merele, portocalele sau bananele, plus numeroase vitramine si minerale: calciu, magneziu, zinc, fier, seleniu, potasiu, vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina E, vitamina K.

Siropul de curmale este un îndulcitor natural și o alternativă sănătoasă la zahărul rafinat. Conține zaharuri sănătoase, vitamine (C, B, A), minerale (potasiu, magneziu, cupru) și antioxidanți prezenți în curmale. Beneficiile siropului de curmale: conferă energie, susține tranzitul intestinal, menține sănătatea sistemului nervos și osos. Poate fi folosit pentru îndulcirea cafelei, ceaiului, laptelui, pentru a pregăti diverse dulciuri cu sirop de curmale, dar și ca topping pentru clătite, înghețată sau salată de fructe.

Stiai ca… Siropul de curmale este un indulcitor 100% natural, fara indulcitori adaugati, care poate fi folosit ca inlocuitor al zaharului in retetele tale culinare, de la dulciuri la smoothieuri sau poate fi consumat ca atare, in ceai, pe post de topping pentru cerealele de la micul dejun sau pentru inghetata. 258

Ingrediente: curmale* 79%, apa. *provin din agricultura ecologica.

Origine: Tunisia

Valori nutritive:

kj: 1229

kcal: 289

grasimi: <0,5g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 70g

zaharuri: 70g

proteine: 1,2g

sare: 0,16g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA334

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Sirop din curmale bio 250ml Rapunzel

Sirop din curmale bio 250ml Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: