GA170

Produs nou

Hrisca bio 500g Rapunzel

Lei 29.0

-5%

Lei 27.6

Pret Redus!

Hrisca bio 500g Rapunzel

Hrisca este unul dintre ingredientele de baza in mancarurile dorite a fi benefice pentru organism.

Spre deosebire de grau, aceasta nu contine gluten si ajuta la o mai buna circulatie cardiovasculara, regland presiunea arteriala. Cu un continut bogat de flavinoizi si magneziu, hrisca bio Rapunzel este provenita din culturi organice, nemodificate genetic.

Stiati ca… Hrisca are în compoziție numeroși nutrienți benefici pentru sănătate, fiind o sursă importantă de proteine vegetale și un complex hrănitor de carbohidrați? În plus, pe lângă acestea, regăsim în hrișcă acid folic, vitaminele K și B6 și mangan, o substanță esențială pentru organismul uman, contribuind la creșterea și dezvoltarea armonioasă și având rol antioxidant.

Fiind o sursă bogată de fibre, hrișca are rol important în menținerea sistemului digestiv. Având o valoare energetică mare, este foarte sățioasă. De asemenea, conține antioxidanți benefici pentru organism, de exemplu vitamina E, seleniu, acid fitic și acid fenolic. Printre proprietățile acestei plante se numără și cantitatea importantă de flavonoizi din compoziție. Aceștia sunt fitonutrienți care au rolul de a proteja împotriva bolilor, prin extinderea acțiunii antioxidanților și a vitaminei C.

Hrisca bio este alternativa ideală pentru cereale. Are gust plăcut și poate fi folosit în multe feluri în bucătărie. Făina de hrișcă este folosită pentru a face paine delicioasă și clătite.

Hrisca este ideala pentru müsli, pentru copt, ca garniture sau ca ingredient pentru supă etc

Preparare: Spălați hrisca înainte de gătit. Se fierbe 250 g hrisca cu aproximativ 375 ml de apă, timp de 15 minute și se lasă să se umfle timp de 5 minute.

Ingrediente: Hrisca. Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică. Origine: Polonia

Valori nutritive:

kj: 1466

kcal: 346

grasimi: 1,7g

acizi grasi saturati: 0,3g

glucide: 71g

zaharuri: <0,5g

fibre: 3,7g

proteine: 9,8g

sare: <0,01g

fier: 3,8mg 27%*

magneziu: 142mg 38%*

zinc: 2,7mg 27%*

vitamina B1: 0,24mg 22%*

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: gluten

Cod: GA170

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Hrisca bio 500g Rapunzel

Hrisca bio 500g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: