GA195

Produs nou

Mango soft bio, fara sulfiti 100g Rapunzel

Lei 27.0

-10%

Lei 24.3

Pret Redus!

Mango soft bio, fara sulfiti 100g Rapunzel

Mango este denumit şi Regele fructelor pentru aroma lui. Pentru a se obține 1 kg de mango bio uscat, sunt necesare 15-18 kg de mango proaspăt. Carotina, vitaminele, mineralele, micronutrienții și enzimele sunt doar o parte din substanțele prețioase oferite de către fructul de mango. Important de menționat este conținutul înalt de vitamina C și betacaroten.

Mango este unul dintre cele mai populare fructe, fiind foarte incarcat din punct de vedere nutritiv, cu un gust unic, parfum inconfundabil, cu siguranta isi merita statutul de super fruct. Mango este un super-fruct ce conține multă Vitamina E, vitaminele C, B6, K și multe minerale precum potasiu, magneziu, seleniu, fosfor, zinc și fier, mulți aminoacizi și numeroși antioxidanți. Mai este numit 'fructul fericirii' datorită numeroaselor vitamine pe carele conține, dar și datorită cantității de magneziu, ce scade nivelul stresului.

Stiati ca … Fructele deshidratate contin aditivi alimentari (E-uri), in special din categoria conservantilor, care le prelungesc perioada de conservare, impiedicand inmuierea, imbrunarea sau dezvoltarea mucegaiurilor. De exemplu, prunele deshidratate sunt tratate cu acid sorbic si sorbati (E-200, E-201, E-203, E-202), conservanti mai putin toxici. In schimb, conservantii din clasa sulfitilor (E-514(i), E-514(ii), E-221, E-226) sunt toxici, fiind interzisi in tari ca S.U.A. si Canada.

Pentru a evita consumul fructelor deshidratate cu sulfiti, cititi eticheta si optati pentru cele bio (astfel se evita pesticidele dar si conservantii). Ca aspect, fructele deshidratate fara sulfiti sunt mai colorate si mai uscate decat cele tratate.

Ingrediente: mango. 100% agricultura ecologica certificate

Origine: Burkina Faso

Valori nutritive:

kj: 1145

kcal: 271

grasimi: 1.99g

acizi grasi saturati: 0.44g

glucide: 55.6g

zaharuri: 55.4g

fibre: 7.6g

proteine: 2.66g

sare: <0.056g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA195

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Mango soft bio, fara sulfiti 100g Rapunzel

Mango soft bio, fara sulfiti 100g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: