GA270

Produs nou

Smochine Protoben bio Demeter, fara sulfiti 250g Rapunzel

Lei 35.5

-5%

Lei 33.7

Pret Redus!

Smochine Protoben bio Demeter, fara sulfiti 250g Rapunzel

Smochinele sunt fructe dulci și aromate, se consumă atât proaspete, cât și uscate sau confiate. Minunatele smochine au numeroase beneficii pentru sănătate, fiind cunoscute încă din antichitate.

Smochinele conțin fibre, care pot contribui la promovarea sănătății digestive prin reducerea constipației și prin faptul că servesc ca sursă de hrană pentru bacteriile sănătoase care populează intestinul.

Smochinele pot fi consumate in drumetii, plimbari, inainte de orele de sport ca un snack bogat în minerale si vitamine, pentru un plus de energie. Smochinele au un conținut scăzut de calorii, reprezintă o gustare excelentă și sunt un plus binevenit în salate sau deserturi.

Stiati ca Fructele deshidratate contin aditivi alimentari (E-uri), in special din categoria conservantilor, care le prelungesc perioada de conservare, impiedicand inmuierea, imbrunarea sau dezvoltarea mucegaiurilor. De exemplu, prunele deshidratate sunt tratate cu acid sorbic si sorbati (E-200, E-201, E-203, E-202), conservanti mai putin toxici. In schimb, conservantii din clasa sulfitilor (E-514(i), E-514(ii), E-221, E-226) sunt toxici, fiind interzisi in tari ca S.U.A. si Canada.

Pentru a evita consumul fructelor deshidratate cu sulfiti, cititi eticheta si optati pentru cele BIO (astfel se evita pesticidele dar si conservantii). Ca aspect, fructele deshidratate fara sulfiti sunt mai colorate si mai uscate decat cele tratate.

Ingrediente: Smochine Protoben. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Origine: Turcia

Valori nutritive:

kj: 1162

kcal: 275

grasimi: 1.3g

acizi grasi saturati: 0.2g

glucide: 55g

zaharuri: 55g

fibre: 13g

proteine: 3.5g

sare: 0.1g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA270

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-29
Recomand

Multumita de produs si de promptitudine

    Write your review!

    Write a review

    Smochine Protoben bio Demeter, fara sulfiti 250g Rapunzel

    Smochine Protoben bio Demeter, fara sulfiti 250g Rapunzel

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: