GA712

Produs nou

Gelifiant bio, fara gluten 22g Biovegan

Lei 9.5

-5%

Lei 9.0

Pret Redus!

Gelifiant bio, fara gluten 22g Biovegan

Gelifiant Bio fără zahăr ideal pentru preparate vegane. Gemurile sunt preparate rapid și mai mult decât atât ingredientele active din fructele proaspete sunt păstrate intacte.

Mod de preparare: pentru o proba de gelifiant bio se pune o farfurie in frigider. Pentru 1kg de fructe taiate sau 600ml suc rece se toarna continutul plicului si se amesteca. Se adauga 4 linguri (35-40ml) de suc bio de lamaie sau 3g acid citric si 300g de indulcitor uscat. La indulcitorul lichid se va calcula ca acesta sa fie inclus in masa totala dozata. Se pune la fiert iar dupa ce incepe sa fiarba se lasa 3 minute. Pe tot timpul procesului de incalzire si fierbere se amesteca continutul

Produse BIO, fara gluten, fara lactoza. Vegan

Ingrediente: Amidon de cartofi*, făină arorut*, agent de gelifiant (agar*, pectină). *provin din agricultura ecologica

Valori nutritive:

kj: 866

kcal: 205

grasimi: <0,1g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 50g

zaharuri: 2,5g

fibre: 8,3g

proteine: <0,5g

sare: 0,3g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: migdale, soia, mustar

Biovegan printre cei mai insemnati producatori de produse de panificatie si cofetarie bio.

La marginea frumoasei paduri Westerwald sta afacerea 100% familiala Biovegan, care este complet dedicata ingredientelor de coacere vegane, fara gluten si lactoza si a alimentelor organice.

Spiritul inovator de descoperire, cel mai bun gust si cea mai inalta calitate a produsului - aceasta este revendicarea holistica de peste 30 de ani a celor de la BioVegan. Dar nu numai asta: glutenul, lactoza si alergenii nu au loc in sortimentul Biovegan. In schimb, se bazeaza pe singurul adevar: produse naturale cu gust cu adevarat bun.

Cod: GA712

Brand: BIOVEGAN

Reviews

Write a review

Gelifiant bio, fara gluten 22g Biovegan

Gelifiant bio, fara gluten 22g Biovegan

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: