BH458

Produs nou

Oregano bio, fara gluten, refill 13g Cook

Lei 13.0

-5%

Lei 12.4

Pret Redus!

Oregano bio, fara gluten, refill 13g Cook

Oregano este un condiment foarte popular în întreaga lume, are o aromă intensă și dă un gust plăcut, ușor dulceag, în rețetele culinare. Se potrivește bine și lângă carne și legume, în pizza, peste broccoli și conopida sau în omlete. De asemenea, dacă vrei să faci pâine prăjită cu aromă de usturoi, merge de minune și un vârf de oregano adăugat deasupra pâinii. Ca orice condiment însă, este bine să fie adăugat la final, ca să-și păstreze aroma.

Oregano este o plantă cu beneficii destul de puternice atunci când vine vorba de sănătatea organismului. Are un conținut ridicat de antioxidanți și poate ajuta la combaterea bacteriilor și a virușilor și poate atenua inflamația.

Aceată plantă aromatică îndrăgită conține anumiți compuși care au proprietăți antibacteriene puternice. Pe lângă combaterea bacteriilor, unele studii au descoperit că această plantă și componentele sale pot proteja și împotriva unor viruși. În special, carvacrolul și timolul sunt doi compuși din oregano care au fost asociați cu proprietăți antivirale.

Produs bio, fara gluten. Varianta de ambalaj  ecologica, ideala pentru a reumple flacoanele de condimente Cook de tip solnita.

Cook este o marca franceza de condimente bio si esente bio premium, calitatea fiind pe primul loc in procesul de selectie a materiei prime folosite.

Ingrediente: frunze de oregano*. *din agricultura ecologica

Sugestie de folosire: ca si condiment in diverse preparate culinare.

Cod: BH458

Brand: COOK BIO

Reviews

Write a review

Oregano bio, fara gluten, refill 13g Cook

Oregano bio, fara gluten, refill 13g Cook

30 other products in the same category: