GA1745

Produs nou

Mix de faina pentru tarta de ovaz bio Flambee, fara gluten 400g Bauckhof

Lei 19.0

-5%

Lei 18.1

Pret Redus!

Mix de faina pentru tarta de ovaz bio Flambee, fara gluten 400g Bauckhof

Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, fara gluten, suficient pentru 2 tăvi. Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabilă in doi. Pe pachet vei primi 1 foaie de tarta flambée, pe care o poti topi in functie de gustul tau si o poti servi ca gustare sau ca o masa fina.

Încercați versiunea clasică, dulce sau gourmet pe spatele pachetului.

Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.

Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apă rece, 1 lingură oțet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru

1. preîncălziți cuptorul la 250 °C căldură superioară/inferioară.

2. puneți apă, ulei și oțet într-un castron și adăugați 1 plic de amestec de copt. Frământați ingredientele cu mixerul de mână (sau manual) într-un aluat omogen.

3. se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon. Se întinde aluatul subțire pe hârtia de copt (1-2 mm). Când aluatul a ajuns la dimensiunea foii, înălțimea aluatului este ideală. 

4. trageți aluatul finit rulat cu hârtia de copt pe o tavă de copt și acoperiți după cum doriți.

5. puneți flambée tarte în partea inferioară a cuptorului preîncălzit (250 ° C) și coaceți timp de 10-15 minute, în funcție de grosimea topping-ului.

Ingrediente: făină de ovăz* fără gluten, făină de orez*, amidon de porumb*, făină integrală de mei*, coji de psyllium măcinate*, sare de mare, agent de îngroșare: gumă xantan *provin din agricultura ecologica

Declarația nutrițională pentru 100g:

valoare energetică: 1487kJ/351kcal

grăsimi: 2.5g

acizi grași saturați: 0.5g

glucide: 73g

zaharuri: 0.4g

fibre: 4.6g

proteine: 6.5g

sare: 1.4g

Alergeni: soia, fructe cu coaja, nici, susan

Bauckhof producator de TOP pentru produse Bio, FARA GLUTEN SI FARA LACTOZA.

In anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei.

Amestecuri delicioase de prajituri si paine, muesli sanatos, fructe dulci sau mix pentru burger copios: intotdeauna organic, daca este posibil Demeter, vegan, fara gluten. In orice caz, intotdeauna delicios. Timp de mai bine de 45 de ani, produsele noastre Bauckhof au reprezentat retete traditionale pentru intreaga familie.

Cod: GA1745

Brand: BAUCKHOF BIO

Reviews

Write a review

Mix de faina pentru tarta de ovaz bio Flambee, fara gluten 400g Bauckhof

Mix de faina pentru tarta de ovaz bio Flambee, fara gluten 400g Bauckhof

30 other products in the same category: